1. Regisztráció

Honlapunkon, a Regisztráció gombra kattintva, a megjelenő űrlap utasításait követve, létre kell hozni egy új előfizetői fiókot. Kétféle díjcsomag közül választhat, van az alap (Basic), illetve a korlátlan (Infinity) díjcsomagunk. Az alap díjcsomag a percdíjascsomagunk, míg a korlátlan díjcsomag a havidíjas korlátlan beszélgetés díjcsomaga.

2. Egyenleg feltöltése

Az egyenleg feltöltésére alapvetően háromféle lehetőség kínálkozik.

A feltöltés során a Közleményben minden esetben meg kell adni a számlázási nevet és a 3-, 4- vagy 5-jegyű Fonio ügyfélazonosítót.

A minimum feltölthető összeg 2 000 Ft (HUF).

3. Telefonálás

  1. IP telefonnal: ezt a speciális eszközt Ön az internetet szétosztó routerébe csatlakoztatja és a webes felületen be kell konfigurálnia. Számítógép nélkül tud hívást kezdeményezni, vagy pedig hívószámbérlés esetén hívást fogadni.
  2. Adapterrel: ezt az eszközt Ön az internetet szétosztó routerébe csatlakoztatja, majd a Segítség részben található útmutató alapján, webes felületen bekonfigurálja azt. A hagyományos (analóg) telefonkészülékét ebbe az eszközbe csatlakoztatja, és számítógép nélkül tud hívást kezdeményezni, vagy pedig hívószámbérlés esetén hívást fogadni.
  3. Számítógéppel, amelyik rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval. Telepíteni kell egy tetszőleges kliens programot. A Segítség részben megtalálhatja ezeknek a programoknak a telepítési útmutatójában a letöltési linket, illetve a beállításokban nyújt segítséget.
  4. Okos mobiltelefonnal: ezeknek a telefonoknak el kell tudni érniük ingyenes internetet (Wi-Fi), vagy mobilinternettel kell rendelkeznie. Az ajánlott szoftvereket megtalálja a Segítség menüpontban.

4. Tárcsázási szabályok

5. Hívószámhordozás és -igénylés